Post by forretiremo on Feb 16, 2022 16:02:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب سکه های glitch ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خوبی است وهرکی بریزش واقعن باید با لیا قت باشه
خواندن پاسخها در مورد بررسیها من سعی کردم و سپس چند ... چند مرحله اول عالی هستند زیرا جدید شما.. هههه...هم اکنون توجه شما را جلب می کند... .... .... مراحل برای شکست شما تنظیم شده است.. .. تنها راهی که می توانید بگذرید این است که رعد و برق، بمباران و غیره واقعاً ارزان را بخرید... ارزان به عنوان تراشه یا خرید ارزان @ کمتر از صد.. (🙄🙅♀️) آرهههه. می گویند رایگان بازی کنید، اما .. شما همچنین می توانید به بازی Candy crash بروید ...
عالی
من عاشق این بازی هستم و 5 ستاره به آن می دادم، اما ناگهان رویداد جشنواره جاز از بازی من ناپدید شد، حتی اگر قرار بود تا فوریه ادامه داشته باشد.
خیلی بازی جذابیس
Fishdom برای PC: دانلود رایگان - ویندوز 7/8/10 / مک - Pcmac ...
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategiespel Strategie lzs
بررسی نرم افزار Property Brothers Home Design + لینک دانلود
Fishdom، یک بازی پازل از Playrix Games، تجربه ای متفاوت از بازی 3 پازل کلاسیک را در اختیار شما قرار
این احمقانه بود و منظورم آنقدر احمقانه است که من منتظر بازی مانند بازی های کوچکی هستم که دیده ام که در آن ماهی می خورید تا سطح آن را بالا ببرید، اما نه، این فقط یک بازی تطبیق کارت است، از نظر ظاهری 0/10 نمی تواند توصیه می شود و با توجه به صدای آن، بازی فقط برای برنده شدن در پایان به هر حال پول می گیرد
تجربه من مانند بقیه است، سطوحی وجود دارند که سخت نیستند و حرکات بیشتری نسبت به سطوح فوق سخت دارند که باعث می شود بدون خرید بوستر برنده شوید و همچنان برای روزها یا هفته ها در همان سطح گیر کنید. منصفانه نیست، بازی خوبی است، اما سطوح سخت و سطوح فوقالعاده سخت، مخصوصاً آنهایی که فانوس دارند، بدون تقویتکنندههایی که این بازی را ساخته اند غیرممکن است برنده شوید، لطفاً حرکات بیشتری را با فانوس به آن سطوح اضافه کنید یا آنها را از بازی حذف کنید.
بازی کاملا غیرقابل بازی شده است. هر سطح دیگر سخت یا فوق سخت است و حتی مراحل ساده تر (زرد) فقط تعداد کمی حرکت برای تکمیل دارند بنابراین آنها را واقعاً سخت می کند. برای تکمیل یک سطح باید چندین بار بازی کنید. من قبلاً این کار را انجام می دادم. از بازی لذت ببرید.حالا من دیگر ندارم.خسته کننده است و پول می خواهد.حتی اگر آن را بخرید در عرض یکی دو روز تمام تقویت کننده ها و الماس های شما را می خورد.ناامید.
اشغاله وکاملآ دروغه توی تبلیغاتش یه چیز ولی بازیش اشغاله
می تواند یک بازی بسیار اعتیاد آور باشد. با این حال برخی از سطوح به عمد توسط بازی دستکاری شده اند که به شما فرصتی برای عبور از آن نمی دهد. مانند سطح شماره 1523. بازی هرگز به اندازه کافی ماهی مرکب برای رفتن به مرحله بعدی را به شما نمی دهد. در نهایت حرکات خود را تمام می کنید اما تعداد ماهی مرکب برای خلاص شدن به شما داده نمی شود. یا بیشتر مواقعی که جایزه به شما تعلق می گیرد، در جایی قرار می گیرد که می خواهید یک بمب یا آتش بازی زیبا برای خود تهیه کنید.
از بازی کردن لذت ببرید، اما به طور فزاینده ای آشکار شده است که آنها سطوح را طوری تنظیم می کنند که تقریباً شما را مجبور به خرید بازی کنند. من در سطح 1300 هستم و هرگز خریدی انجام نداده ام .... با توجه به اینکه می گویم مواقعی وجود دارد که 2-3 روز را صرف غلبه بر یک سطح کرده ام. در حالی که من درک می کنم که آنها باید پول در بیاورند، شرم آور است که تصویر "پرداخت برای بازی" را ایجاد کنیم.
عالیه و جذاب
فکر کردم این بازی را امتحان کنم. آنقدرها هم بد نیست اگرچه مطمئن نیستم به بازی ادامه دهم یا نه. برخلاف قضاوت بهترم، پاس طلایی را میخرم که اگر به بازی ادامه بدهم دیگر تکرار نمیشود، پاس کردن برخی از تختهها طول میکشد، بنابراین دریافت پاداش از پاس طلا خیلی طول میکشد که من حدود 10 جایزه دریافت نمیکنم، زیرا زمان است. بالا بعلاوه من فکر میکردم چند دقیقه بازی را کنار بگذارم که اینطور نیست. اگر 💰 خرج زیادی دارید، این بازی برای شما مناسب است.
بازیش اصلا مثل عکس نیست😡😡😡😡😧😭😿😾😾😾💔
قبلاً یک بازی 5 ستاره بود که بازی سرگرم کننده و به اندازه کافی دشوار بود. اکنون پاک کردن سطوح سختتر است که منجر به از دست دادن سریع جانها و تقویتکنندهها میشود. من تقریباً یک هفته را در یک سطح گذراندم که همیشه با نیاز به یک حرکت دیگر تمام می شد. این برای من کمی مشکوک است. من از اینکه نمیتوانید سطح چالش را انجام ندهید متنفرم، زیرا اغلب در صورت شکست، تمام تقویتکنندههای کسبشده را از دست میدهید. شما باید بتوانید انتخاب کنید که آیا می خواهید سطح چالش را انجام دهید یا نه.
😤👎👎👎👎🖕
سرگرم کننده خواهد بود، اما مانند دیگران گفته اند که سطوح فقط بیش از حد سخت می شوند. بیشتر از آن چیزی که بتوانم بشمارم، سطحی را از دست دادم که اگر یک حرکت باقی می ماند، مطمئناً می توانستم برنده شوم. نزدیک شدن آن بسیار دلسرد کننده است اما 100 بار متوالی شکست می خورد. تفاوت بین سخت و با ارزش ... و بیش از حد، دلسرد کننده.
Fishdom እንቆቅልሽ iewx
این یکی از وحشتناک ترین «فریمیوم» یا پرداختی برای برنده شدن بازی هایی است که تا به حال تجربه کرده ام. خوب شروع می شود، اما سطوح بعدی به هیچ وجه به اندازه کافی حرکت نمی کند تا از آن عبور کنید. بدون پرداخت هزینه برای تقویت کننده ها یا خرید کریستال نمی توان از برخی سطوح عبور کرد. من خوشحالم که کمی برای یک بازی فریمیوم خرج می کنم، اما زمانی که برای بردن بازی بسیار گران است، نمی توانم از آن پشتیبانی کنم. به عنوان مثال 5 حرکت اضافی = 81p در قیمت های فعلی. شما هر 20 سطح یا بیشتر به اینها نیاز خواهید داشت. اجتناب کردن.
Fishdom – امپراطوری ماهی ها بازی محبوب و سرگرم کننده در سبک بازی های پازل از نوع match-3 از استودیوی بازیسازی Playrix Games برای اندروید است که
اگر "رویدادهایی" را دوست دارید که در آن چیزها را تمیز یا تعمیر می کنید، این بازی برای شما مناسب است. اگر فقط میخواهید بازیهای ذخیره ماهی را همانطور که تبلیغ میشود بازی کنید، این بازیها را فقط بهعنوان دور جایزه و به ندرت دریافت میکنید. این یک بازی مسابقه 3 است، زمانی که هیچ رویدادی وجود ندارد. رویدادها اختیاری نیستند و شما را از بازی هر چیز دیگری مسدود می کنند!
چرا باز نمیکنه پس😫😫😫😡😡😡
دانلود فیش دوم Fishdom v5.23.0 بازی شیرجه عمیق اندروید - مجله ...
بازی های خوبی اما واقعا سخت است. بنابراین من از آن صرف نظر کرده بودم.
Fishdom: Deep Dive برای موبایل اندروید + نسخه معمولی + نسخه مود (پول بی نهایت) به صورت جداگانه بدون دیتا کم حجم.
Descargar e instalar دوقلوها - بازی معمایی جذاب para PC en Windows 10, 8.1, 7 última versión. Un juego de rompecabezas genial!
برنامه خوبیه اما مال من ذخیره نمیشه نمیدونم چرا لطفا دلیش رو اگه میدونید بهم بگید گوشی عوص رو دوباره از اول میگه شروع کن
بسیاری از اوقات بازی دارای اشکالاتی است و مناطقی را که من بازی می کردم از دست داده است
این بازی قبلا سرگرم کننده بود، اما آنها واقعا آن را تغییر داده اند، بنابراین شما پاداش های بسیار کمی دریافت می کنید مگر اینکه بخواهید پول زیادی بپردازید
Fishdom یکی از پرطرفدارترین و جذاب ترین بازی های اندرویدی آرکاد و سرگرم کننده در سبک بازی های پازلی و match-3 قرار دارد که تاکنون با بیش از.
Fishdom Câu đố txr
دانلود Fishdom MOD APK 6.13.0 (سکه های نامحدود) اندروید
عاشق این بازی بسیار اعتیاد آور است... زمانی که برای روزها در همان سطح گیر کرده اید می تواند خسته کننده باشد
عزیزمی
❤❤❤❤❤👌👌👌👌👌👌👌
عالی هرچی خواستم توش پیدا کردم
چند سالی است که این بازی را بازی میکنم و چند ماه پیش به آن 5 ستاره میدادم، اما متوجه شدهام که آنها پاداش کمتری دارند و با سطح سخت، سطح فوقالعاده سخت و سطوح چالش، زندگی را از بین میبرند. بسته طلا را دریافت کردید و ببینید که دریافت جوایز سختتر است و مانند گذشته پاداشی ندارد. احتمالا آخرین باری است که برای بسته طلا پرداخت می کنم.
دانلود بازی Fishdom Depths of Time برای کامپیوتر | یاس دانلود
بازی Fishdom - دانلود | کافه بازار
بشدت برآوردآوره
دانلود Fishdom 5.43.0 بازی قلمروی ماهی ها در آکواریوم برای ...
تبلیغات دروغین این در اصل یک بازی مسابقه مربعی است. اگر بتوانید بازی های کوچک را انتخاب کنید، سرگرم کننده خواهند بود. یکی به ندرت بالا می آید.
خوب و دلپذیر
Fishdom புதிர் fyos
夢幻水族箱 (Fishdom) 解謎 pne
باز این آپدیت داد دهنمونو سرویس کرد
بسیار واضح است که برای پیشرفت در این بازی باید هزینه پرداخت کنید. واقعا ارزشش را ندارد. اگر می توانستم به آن -1 می دادم. نکته غم انگیز این است که من کارت طلایی را خریدم اما نمی توانم هیچ یک از جوایز را دریافت کنم مگر اینکه برای پیشبرد سطح 287 هزینه کنم و پولم را پس بگیرم...
این مینی گیم ها را به شما نشان می دهد تا شما را به دانلود بازی وادار کند، اما به سختی مینی گیم هایی را نمی بینید... فقط همان بازی قدیمی مانند بقیه. به علاوه برای همه چیز، ستاره های زیادی را می طلبد! 5 ستاره برای شنیدن نیمی از مکالمه بین شخصیت ها و برای شنیدن بقیه باید 4 ستاره دیگر بگیرید؟ مسخره - مضحک