Post by forretiremo on Feb 16, 2022 15:59:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieskończony wszystko ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Gra w coś co bardzo mi się spodobało
Cat Simulator Acțiune timb
jesli jestes w srebrnej lidze kaze ci walczyc z graczami z ligi diamentowej i zgadnij kto ma większe szanse..
Bes sensu na nowo zainstalowałem gę i niemoge się dołączyć tylko się jaki miesi ąc trzeba czekać
Aplikacja nie chce mi się włączyć ładowanie trwa 10 minut aż pokazuje się komunikat, że aplikacja nie odpowiada
Rozgrywka 3d/grafika👍💯 czas oczekiwania/i koszty to całkowity chwyt pieniędzy. Ta gra jest fajna, ale wkrótce zdasz sobie sprawę... to już nie jest zabawne z astronomicznym czasem oczekiwania na aktualizację i cenami za wszystko... Jakie to smutne!! Ewolucja gry WR od czasu premiery jest niesamowita, to bity danych stojące za rozgrywką są prawdziwymi zabójcami robotów!
Ta gra z pewnością wymaga lepszego systemu dobierania graczy, co sprawia, że nowym graczom jest tak trudno cokolwiek zrobić. Mam robota 9 poziomu z 4 działami 8 poziomu, ale nadal jestem całkowicie zniszczony i jest to mój jedyny dobry robot. To świetna gra, ale jest po prostu denerwująca, gdy mamy do czynienia z płatnościami, aby wygrać graczy lub graczy, którzy mają znacznie większe doświadczenie w grze. i skróć czas aktualizacji, nikt nie chce czekać 3 dni na aktualizację, która prawie nie ma znaczenia.
Dałbym mu 5 gwiazdek, ale właśnie coś kupiłem i nie dało mi to rzeczy, które są dołączone do tej paczki, więc w zasadzie zmarnowałem tylko 7 dolarów i nic nie dostałem. Wszystko inne jest w porządku
Zabawne, dużo zabawy. Nigdy nie znudzi się graniem w tę samą grę. Podoba mi się, jak możesz dostosować swoje roboty za pomocą broni, którą lubisz. Złą rzeczą w tej grze jest to, że chcą, abyś kupował broń, lepsze roboty i tym podobne, tylko po to, by mieć przewagę nad innymi graczami. Myślę, że to nie fair wobec ludzi takich jak ja. nie mam karty kredytowej ani nie mogę sobie na to pozwolić. Ale jeśli chcesz pomóc facetowi bawić się•lepszymi•robotami•możesz•cashapp-$MichoRizo15 😂dzięki!!
Ta gra jest obecna fajna, gdyby nie te nowe super wypasione p2w na grę na pewno więcej i nowych graczy
Bardzo lubię tę grę. Grafika jest świetna. Pvp 6 na 6 to świetna zabawa. Ostatnie aktualizacje przeszły długą drogę, aby rozwiązać problemy, które miałem z grą w przeszłości. Nie jestem fanem cyklu wypuszczania nowych broni, a następnie pielęgnowania ich wkrótce po tym, ale w sumie to dobrze zrobiona gra.
Gra się na mnie zawiesiła. Jest napisane przeładować, najwyraźniej nie mogę. Jeśli ponownie zainstaluję, stracę wszystko. To wieje.
dobra gra ale taka trochę pay to win
Brzydka podstępna gra. Nic oprócz wypełnionego reklamami, opartego na mikrotransakcjach chwytania gotówki. Wszystko ma na celu skłonienie Cię do zapłaty lub obejrzenia reklamy. To denerwujące, chciwe, a podobną grę można znaleźć w dwudziestu innych aplikacjach. Twoje praktyki biznesowe są haniebne i nigdy nie będę wspierać żadnego twórcy, który przejmuje sponsoring twojego poziomu śmieci. Sprawiłeś, że gra jest praktycznie nie do zagrania dla każdego, kto nie chce kupować złota i platyny ani inwestować 300 dni w czasie rzeczywistym w warsztacie na jeden przedmiot.
Grywalność była dobra ale w tej chwili, tylko kasa, kasa, kasa... Nie płacisz - nie masz szans.
Zabawne i prawie niemożliwe do zdobycia bez płacenia za rzeczy. Opóźnia się i stawia mnie w nieuczciwych meczach. Zawsze mówi „musisz zaktualizować swoją grę”, mimo że już to zrobiłem. Pobierz go tylko wtedy, gdy masz pieniądze do stracenia.
Klasyczny pay2win Jeśli chcesz mieć dobre roboty, musisz zagrać co najmniej kilka miesięcy
Gra jest zarąbista polecam!!!
Mecze nie uruchamiają się przez internet z sieci komórkowej. Nie ma problemu z wifi. ?!?
Mega gra
Jest pełen wspaniałych poziomów walki robotów, budujących swoją drogę do zwycięstwa.
To fajna gra! To zabija czas i zdecydowanie jest dobrą grą, ale nie będę jeśli chcesz rywalizować w tej grze, zwłaszcza w Lidze Mistrzów, musisz zapłacić, bo zawsze są nowe boty lub broń, które trzeba zdobyć i 99% czasu są obezwładnione (OP) i zabić cię nawet na niskim poziomie pieniądze przemawiają w tej grze, ale jeśli masz trochę do włóczni, zrób to, bo ta gra jest fajna!
całkiem fajna gra. trochę ciężka reklama, ale tak właśnie jest.
Niedobrze
War Robots Multiplayer Battles Akcja ial
Świetna aplikacja, ciągle nadchodzą aktualizacje, jest trochę grind bez pieniędzy, ale nadal można dostać płatną broń za darmo, więc to niesamowite. Może potrzebuje kilku poprawek równowagi, a mechanika chodzenia może zrobić trochę lepiej, ale jest to absolutnie najlepsza gra mobilna na rynku. Oby tak dalej!
Jest pięknie, ale p2w af :/
War Robots Multiplayer Battles Akcja gyne
Fajna gra, ale jedynym problemem jest to, że jest to pewne opóźnienie w grze, więc nie daję jej 5 gwiazdek, ale jeśli zostanie naprawiony, ustawiam to na 5 gwiazdek
Grałem z 100 godzin i wydalem 400 zł i co. W miarę możliwości jak rozpoczynałem bitwe, żeby mi normalnie wyszukuje ale widziałem tylko kawalek mapy w kazdej druzynie po 1 osobie i taki ekran moze byc nawet godzinami.
Może to być świetna gra, ale jest tak oczywiście przygotowana z myślą o celach biznesowych deweloperów, że zrujnowali zabawę. To ciągła zachęta do wydawania pieniędzy, z obniżką wyników, jeśli tego nie zrobisz.
Gra bardzo fajna na początku wciągająca ale po paru dniach dowiadujesz się, jak nie wydasz kasy na nie osiągniesz. System matchowania graczy do żenada a system namierzania do żartu. Ogólnie gra nastawiona na zarobek bez kasy nic nie osiągniesz i do psuje totalnie zabawę gdzie jeden gość z kasą rozwala cały oddział bo ma wszystko na maksa a gra pasuje cie znim mimo, że jesteś parę lvl poniżej. Szkoda, ale hajs musi się zgadzać...
Пока не вернут нормальный прицел, одна звезда игра больше не заслуживает! Więcej обновления игра стала тормозить, бой происходит покадрово, на данный момент -3. Пока не исправят не скачивайте, scheisse.
Daje 4 gwiazdki bo tytani są trooochę za drodzy. Np Arthur kosztuje tyle samo co żandarm(broń). Poza tym fajna grafika dużo robotów modółów i broni
War Robots Multiplayer Battles Veiksmas ati
Fajna, wciągane. Ale ceny elementów płatnych są z kosmosu, a ich rola jest zbyt konserwatywna niż spożycie
Więc niektóre z aktualizacji horor pokazują, właśnie zaktualizowałem swoją grę i wróciłem do robotów wojennych. Nie widziałem moich robotów wojennych, takich jak griffin leo i inne kiepskie roboty. Ta śnieżna aktualizacja zabrała mojego tytana luchadora, robota fafnira i jastrzębia, więc byłem wkurzony  więc będzie cudownie, jeśli oddasz mi moje roboty  dziękuję
Byłoby znacznie lepiej, gdyby nie była to gra oparta na „coiner” i pełna reklam. Musi być mnóstwo przychodów z samych reklam (z których wiele ma 3 poziomy do reklamy, w których po pewnym czasie trzeba naciskać „następny”), ale ta gra jest nastawiona na wysokie wynagrodzenie tych, którzy dokonują zakupów . To fajna gra, ale zaczynam się męczyć.
War Robots Multiplayer Battles Akční jbna
Podoba mi się ta aplikacja, ale wymaga ona aktualizacji zapobiegającej oszustwom, są gracze tak nisko, że mogą przejąć kontrolę, aby zmusić cię do zagrożeń na mapie lub zablokować ci bieganie po ścianach. Miałem nawet rotację 180, czego nie możesz zrobić jednym ruchem palec.
3 z tego powodu, że ikona dobrze świeci, jak się włącza bitwę, aby uzyskać dostęp do grafiki, której nie ma zrób coś z tym fantem
Świetna gra na wielu poziomach. Potrzebuje jednak zrównoważenia. Również awans po pewnym czasie zaczyna wymagać ogromnych ilości pieniędzy.
Gra może być naprawdę fajna, ale osiągnięcie tej zabawy wymaga czasu bez użycia pieniędzy. Można w nią zagrać za darmo i zdobyć dobrą broń, jeśli poświęcisz na to czas.
Trzeba się modlić żeby gra mi się naładowała! Czy to normalne? Ktoś mi odpowie?...
Jest to niesamowita gra ze świetnymi elementami walki, jak na grę mobilną. To, co zabija dla mnie jego ocenę, to ekstremalna płaca za wygraną, słabe dopasowanie, które Pixonic miał naprawić, nieracjonalnie wysoka cena, jaką kosztuje w walucie w grze, aby ulepszyć roboty, broń i moduły pasywne w robocie, okropne system celu i zabicia, w którym możesz łatwo ukraść czyjeś zabójstwo jednym pociskiem (powinien to być ten, kto zadaje najwięcej obrażeń wrogowi i wciąż żyje)
Uwielbiam tę grę, nigdy nie oceniaj 5. Poza tym nie lubię ciągłych reklam za pieniądze na kupowanie rzeczy
To dobra gra, ale jedną dobrą rzeczą jest skrzynia Mam robota, który może latać ze skrzyni i jest op, ale osłabła, więc daję 4 gwiazdki
gra świetna gram już 5 lat mam nie za duże osiągnięcia ale pamiętam czasy przed dash botami teraz robotów jest o wiele więcej niż kiedyś mapa mniej, bardzo proszę abyście dodali możliwość wymieniania się robotami ze znajomymi, i czteronożnego tytana, mój nick blackparadox13. lecz teraz nie wejścia do gry jak wchodzę do mnie wyrzuca:(
Po jakimś czasie do gry w wyłączną wyłączność o 10 Wyższość, z kosmicznymi robotami i jeden zespół graczy 10 naszych. Nie da się grać. Chyba że słono zapłacisz za robota 200zl. Jakiś żart 😂 Deweloperzy pazerni na kasę.
Nie kłopocz się graniem. Nie mają praktycznie żadnej obsługi klienta. Umieściłem tak wiele biletów i wszystko, co kiedykolwiek otrzymałem, to automatyczne odpowiedzi. Nigdy nie ma osoby, która faktycznie z tobą porozmawia. W rzeczywistości żaden gracz, którego znam, nigdy nawet nie rozmawiał z człowiekiem z Pixonic. Nie przejmują się oszustami ani hakerami, uwielbiają napływające pieniądze. Więc moja kluczowa rada - nie zawracaj sobie głowy pobieraniem tej gry. Zaoszczędzisz sobie ogromnego bólu głowy.
Teleportujący robot zrujnował równowagę (zabił mnie 3 razy w jednej bitwie) nie mówię o drużynie...
Gra mi się podoba, ale dopasowanie pozostawia wiele do życzenia. Wciąż jestem w lidze debiutantów, a mimo to drugi zmaksymalizował roboty, których moja drużyna nie może nawet porysować. Naprawdę sprawia przyjemność granie, gdy twoja drużyna zostaje zniszczona kilka razy z rzędu, bez trafień w przeciwną drużynę...
Wciąga :-D