Post by forretiremo on Feb 16, 2022 15:56:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ infinit tot hack ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Cheltuiește bani pe o ladă de arme pentru a primi o armă de tip mai bună pentru a progresa prin joc și a primit o armă pe care o am deja. Bani irositi pe lada aia. Va fi reticent să cheltuiască bani data viitoare.
Nu este jocul pentru mine! În puținul timp pe care l-am jucat, îmi dau seama că durează mult pentru a continua să mergi. Așteptând să joc pentru a câștiga resurse pentru a face upgrade, pur și simplu nu o face pentru mine. Conceptul este grozav. Jocul este simplu și simplu, dar îmi place să continui să merg fără să cheltuiesc bani.
Original și unic! Acesta este un joc foarte distractiv de jucat. Nu aveți nevoie de mulți bani pentru a avansa în acest joc, dar este nevoie de timp. Precum și puțină creativitate atunci când vă îmbunătățiți aresenalul mortal. Îmi place jocul strategic, fotografierea creativă din vedere la cer și totul amestecat cu acele grafice 3D cool! Acest joc este grozav! Bucură-te de moartea ce domnește din cer și de a-ți menține echipa în viață pentru a reconstrui omenirea...
înainte să-l joc, m-am uitat la un mic trailer, îmi place. Am jucat un joc ca acesta, am comparat rezultate și chiar și versiunea plătită a fost mai proastă decât această capodopera! Unii oameni ar putea fi foarte consultanți cu privire la erori, dar cred că va merge departe ca un joc foarte bun. Bine ați venit!
Sper că această recenzie îi ajută pe alții care așteaptă cu nerăbdare această groapă de bani.. 1) lăzi de pradă; cu excepția cazului în care ești dispus să plătești bani reali pentru 5 arme comune la fiecare 3 ore, este oribil. 2) zombi inteligenți; ei pun strategii.. 3) Arme; După 200 de cutii de pradă, încă nu pot depăși 1* tun automat obișnuit (blocare rutieră timp de 3 zile) și, din păcate, dezinstalez acest joc lacom înainte de a-l primi. 4) fără materiale pasive; Nu pot progresa din cauza nivelului meu de arme, ceea ce înseamnă că nu există material pentru a face upgrade respectivelor arme pentru a trece la nivelul următor:(
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Acțiune njie
Frumos joc. Armeria este întotdeauna plină, indiferent de upgrade, astfel că multe lăzi vor fi nedeschise și mai multe vor fi pierdute. În plus, opțiunea de a face upgrade nu face mare lucru, deoarece o nouă armă mai puternică din lăzi le va depăși pe cele îmbunătățite. Răzuirea aduce totuși unele beneficii. În cele din urmă, cea mai bună parte a jocului este jocul și grafica.
Uneori voi finaliza o misiune, dar nu voi primi credit pentru o clădire jefuită, deși am jefuit toate clădirile și cronometrul de extracție s-a încheiat și echipa mea a fost extrasă în siguranță. Tocmai s-a întâmplat asta în misiunea „The Dive”, așa că, din moment ce este doar o clădire, am primit mesajul că am fost „Învins”. Un fel de descurajator. Singura eroare majoră pe care am întâlnit-o, altfel joc distractiv.
Chiar dacă plătești pentru a juca, abia dacă faci progrese. Joc de fraudă totală. Păcat pentru că este un concept grozav.
Frumos joc!
Jocul este întrerupt în tutorial, imposibil de progresat, șterge datele și dezinstalat tot nu a trecut de tutorial după mai multe încercări. Vă rugăm să remediați acest lucru, mi-ar plăcea să pot JUCAT DE fapt JOCUL!
Nu pot intra în joc în 3 minute, în timpul tutorialului te pregătesc pentru prima noapte, nu pot remedia barierele pe care le vrea din cauza numărului scăzut de materiale și nu pot merge în nicio misiune pentru a obține mai multe, deoarece acea parte este o parte necesară a jocului. Și nu cheltuiesc 5 USD pe niște aur, ca să pot trece prin tutorialul de fracking.
Grafică grozavă. Tone de distracție. Este ca nivelul meu preferat de Call of Duty, dar iar și iar. Singura problemă pe care o am cu jocul este sentimentul „plătește pentru a câștiga” pe care îl are. timpul de deschidere a lăzilor este prea lung, iar armele gratuite și upgrade-urile sunt prea rare. Odată ce începe să devină dificil, este de nejucat fără a cumpăra lăzi cu bani reali.
Nebunește, armele cu 3 sau mai multe stele sunt practic imposibil de obținut, armele cu raritate mai mare sunt nebun de rare, misiunile ulterioare sunt imposibile pentru un jucător de rang inferior și, în plus, misiunile sunt foarte repetitive. Actualizările de arme nu sunt semnificative, un rar 3 stele 5.56 vă poate transporta întregul joc și aceasta poate fi singura și singura armă rară. Dar acel joc este unic, nu am mai văzut așa ceva până acum, îmi place foarte mult conceptul. Mecanica de bază este... peste tot.
Soareci cu n
Jocul necesită foarte mult timp și îmi place modul în care este configurat cu pistoalele și baza și îmi plac foarte mult evenimentele, dar peste tot acest joc este uimitor, îmi place foarte mult jocul😍. Aștept cu nerăbdare să apară mai multe lucruri în joc, cum ar fi adăugarea mai multor locuri în care să mergeți și mai mulți zombi plus mai multe elemente de bază sau apărare, de asemenea, adăugarea de diferite unități terestre, cum ar fi mașini blindate și tancuri, pentru a ajuta la niveluri asemănătoare șefilor, cum ar fi odată ce ajungeți la Sfârșitul unei hărți trebuie să lupți cu mii de zombi și există un singur șef și odată ce îl ucizi pe șeful și pe restul de zombi, primești această recompensă mare și ce nu.
Ok joc, dar am jucat 2 evenimente la rând acum în care ar fi trebuit să obțin o cantitate bună de lăzi de recompense și pur și simplu nu am primit nimic. Forumurile au spus că este o problemă mare. Nu mai merita jucat.
Un joc bun, cu excepția unei erori majore. Construind arme rare până la legendare, am avut peste o duzină de dispărut. Am pierdut mijloc, puști de lunetă și diverse alte arme. Elementele slabe inutile nu dispar niciodată. Vreau înapoi armele mele cu o lovitură de ucidere!
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] एडवेंचर izn
Jocul de plata oribil pentru câștig, m-am întors la acest joc pentru a vedea dacă ceva s-a schimbat în bine, dar NU. Încă nu poți trece la nivel după un anumit punct decât dacă achiziționezi articole. În plus, jocul consumă bateria telefonului mult prea repede. Acest joc chiar trebuie reparat.
Grafică distractivă și grozavă, dar țintirea este prea răspândită, armele se supraîncălzesc prea repede și durează prea mult să se răcească.
Îmi place jocul și este al doilea pe care îl joc vreodată. Selecția de arme este foarte bună, dar o opțiune de comparație ar fi bună. Maximul de 3 arme nu este exact pentru Big Spooky, deoarece au și tunuri de 150 mm și sisteme de foc similare ca un tanc real. 8 arme la un moment dat este ceea ce ei desfășoară și cu bombe cu dispersie. Există multe moduri de multi jucători de grup în Togo, deoarece o echipă ar fi grozavă. Grafica nu este rea, dar personajele se blochează pe colțuri. Turnurile împușcă în soldați oarecare motiv, DE CE?
Acesta este un joc foarte distractiv într-un fel, dar mi se pare că mi se cere să continuu urmărirea doar pentru a obține foarte puține resurse necesare pentru a crește nivelul de arme necesare pentru a avansa în joc. A aștepta 3 ore pentru arme și resurse foarte mici necesare este o oprire majoră. Să fii încărcat în mod constant cu arme de rang foarte scăzut nu te duce prea departe. Am încercat mai multe tactici pentru a elibera o cale pentru trupele mele care se termină doar într-o formă de eșec atunci când nu pot trece.
Super tare shoterul
Este acceptabil nu este rău
Cel mai mulțumit joc și bun
În primul rând, Great Game. 10/10 acesta este un joc care trebuie încercat, nu-l judeca decât dacă l-ai jucat în zonă. Avea atât de multe personaje diferite, arme și misiuni, chiar și-au luat timp pentru a face acest joc. Încercați-l singur și veți vedea despre ce vorbesc. FOARTE FOARTE DIVERT, vă distrage atenția de la a face orice, de asemenea, vă sugerez să cumpărați TOATE gamepass-urile, TOATE. Oricum, așa cum am spus, acesta este un joc care trebuie încercat, cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată. nu ma crezi? încercați-l singur. notsponcerd
🪓🪓🪓🪓✈️✈️✈️✈️🧟🧟🧟🧟🧟🧟
Acest joc este un ucigaș bun. Poate fi greu al naibii cu dificultățile mai grele, dar dacă te concentrezi pe un set de arme care funcționează pentru tine, nu este rău. Recomand clasa de cercetași pentru trupe, deoarece pare să aibă cel mai mare bonus de pradă.
intens și solicitant. acest joc vă cere să vă gândiți mereu la ce s-ar putea întâmpla în continuare și cum să vă pregătiți și să elaborați strategii pentru evenimentul stabilit. Cu toate acestea, singurele dezavantaje sunt că povestea este puțin scurtă și 4 tipuri diferite de strigoi, ar fi bine să vedem încă 1 sau 2 tipuri de strigoi în viitorul acestui joc sau poate o extensie a poveștii, dar în afară de asta, jocul este absolut uimitor.
Joc cu adevărat distractiv. Sunt de acord cu acest joc când încerc să trec cu timpul sau dacă am chef să împușc în zombi. Per total un joc bun.
Jocuri grozave în general și doar un timp grozav când nu ai nimic altceva de făcut. Dar alți oameni au avut dreptate, acest joc pare să fie o luare de bani, la fel ca majoritatea jocurilor pentru smartphone, dar tu, acesta chiar îl ridici cu o crestătură cu deschideri limitate ale cutiei, întârzierea dintre deschiderea cutiei și strângerea excesivă de resurse doar pentru a obține maximum. necesități de bază. După cum am spus, poate fi distractiv chiar dacă nu cheltuiești bani, dar dacă cauți un joc de cucerit și să nu cheltuiești bani, acesta nu este pentru tine
Ultima actualizare a rupt-o. Samsung s10+ după ce misiunile se termină, se va expira și o eroare... mai multe meciuri rezultând în pradă zero și nemarcate ca finalizate.
Jocul este destul de bun, dar rata de drop este jalnică. Am terminat întregul joc, cu excepția ultimelor 2 runde, deoarece îmi ia toată limita de timp pentru a-l ucide pe șeful cu aceleași arme pe care le-am avut de la primul capitol al jocului. Nu am lăsat niciodată o recenzie de joc înainte, dar nu am întâlnit niciodată încercări atât de evidente de a mă forța să cheltuiesc bani.
Pentru un joc free-to-play, este fantastic. Grafica în infraroșu arată realiste. Modul de joc simplu de a trage de la un AC-130 Gunship creează dependență ca naiba. Ceea ce apreciez cu adevărat este faptul că microtranzacțiile sunt invazive. Pur și simplu jucând, am reușit să strâng resurse destul de eficient. Jocul își mărește dificultatea exact pentru a lăsa jucătorului o experiență distractivă și provocatoare, fără a-l face să pară un paywall. Recuzită pentru dezvoltatori!
Încă un joc grozav! Am ajuns în sfârșit la nivelul 30 fără să fiu nevoit să „plătesc pentru a juca”. Dezavantajul, o modernizare a clădirii de nivelul 2 a costat aceeași cantitate de materiale de construcție ca și un nivel 4. Mă lovesc încet de un zid de cărămidă în curs și, prin urmare, îmi pierd interesul. Actualizare la recenzie: aceeași reclamație, zi diferită
Petreceți cea mai mare parte a timpului așteptând. Depozitele pline, nu sunt disponibile upgrade-uri. Îmi învârt roțile așteptând să se deschidă cutiile. Aplicația a devenit foarte plictisitoare, cu excepția cazului în care cheltuiți bani pe aur pentru a deschide constant cutii.
Este chiar bine, dar 3 ore pentru a deschide o ladă cu o limită de doar 4 lăzi este ridicol. Transformă jocul într-un joc ca Boom Beach, în care doar îl verifici de două sau trei ori pe zi.
E foarte interesant!
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action qoa
În primul rând, se pare că este de așteptat să cheltuiți bani reali, deoarece majoritatea lăzilor pe care le obțineți după o misiune durează 3 ore pentru a se deschide, cu excepția cazului în care vizionați o reclamă, care durează doar 30 de minute. Acest lucru în sine nu este chiar atât de rău, dar duce la următorul meu punct. În al doilea rând, a avea doar 4 spații pentru lăzi este puțin ridicol (vezi punctul 1). În cele din urmă, unele niveluri au prea multe spawns pentru ca MG să le poată gestiona, fiind singura armă cu muniție infinită, iar statisticile sunt cam neimpresionante.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action gjft
Am renunțat la RoyalRevolt2 din cauza lăcomiei și prostiei tale. cu acest joc a fost mult mai ușor. dezinstalat după 5-6 minute.
Joc distractiv, dar cutiile normale care necesită 3 ore pentru a se deschide serios ar putea la fel de bine să fii sincer și să spui deschide-ți portofelul și plătește pentru a juca. Consideră-ți jocul norocos că îi dau orice stele.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Akčné cjap
Super joc
Este un joc cu adevărat distractiv, dar devine evident, după modernizarea unor clădiri de câteva ori, că trebuie să cheltuiți o sumă decentă de bani pentru a obține materialele de modernizat în orice perioadă rezonabilă de timp de joc. Ar fi mai bine dacă nu ar fi complet necesar să cheltuiești bani pentru a progresa, poate doar să faci să dureze puțin mai mult, dar nu atât de mult încât să devină inutil așa cum este acum.