Post by forretiremo on Feb 16, 2022 15:32:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Генератор на кодове за измама пари ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Мрежата ми е наред, но играта не се зарежда.😭😭😭 Моля, поправете го скоро 🙏
Blockman Go Arkādes spēles rdo
Много ми харесва тази игра, но има толкова много игри с бъгове. Но аз обичам да играя skyblock, но има 4 лоши неща за skyblock.🙁 Първо можете да поставите само 40 сандъка и имам твърде много неща, които останалите трябва да останат в инвентара ми😠😢 Второ ограничението е 200 блока, когато може бъдете 6 звезди и Шестият ще бъде безкраен остров.😢 Трето, не можете да поставяте безкрайни знаци и аз винаги бих счупил старите си знаци и бих заменил всеки от тях🙁 накрая, не можете да поставяте твърде много фонтани. моля, поправете това
Това е невероятно, по-добро е от roblox според мен, но също така пише, че съм изневерил, но не съм и това се случи повече от веднъж и продължава да има повече актуализации и ми свършва място, но или от това е наистина добър играта препоръчвам да я изтеглите, ако имате много място за съхранение и това е моят преглед
Тази игра вече не ми харесва. Защото има толкова много хакери. поправете тази игра и ще оценя отново 5 звезди >
изтегляне Blockman Go Beta Game apk за android, Използва се за тестване на Blockman Go нови игри.
Преди обичах bedwars, но сега във всяка игра има хакер. И те използват fly hack и унищожават всички легла дори преди екранът ми да приключи зареждането. Докладвал съм за куп от тях, но нищо не се прави по въпроса. Bedwars беше наистина страхотна игра
Харесвам тази игра, има много актуализации, актуализирайте, моля, realm city е моят любим и 2 15 2 нова актуализация, благодаря за актуализирането...
Това е най-добрата игра! въпреки че има някои проблеми, които трябва да бъдат отстранени 1. частния чат 2. понякога не мога да се присъединя към игри, затова я изтривам и инсталирам и пак не
SUS
Nameless Cat Hərəkət okm
Приложението За Android Blockman Go Beta, Разработено От Blockman GO Studio, Е Вписано В Категория Аркадни. Текущата Версия Е 1.28.0, Пусната На 2021-12-02.
Брат, това е страхотна игра. Толкова е забавно. Butttttt, за съжаление, това е супер заплащане да спечелите. Освен ако не сте като мен и сте играли няколко години и сте се подобрили, без да харчите нито една стотинка. Също така нещо, което предполагам, че е важно е, че от време на време в bedwars има хакери. Можете да докладвате за тях, но докладите се игнорират много. Като цяло бих препоръчал да вземете това. Супер забавно е да играете с приятелите си или просто самостоятелно. Потърсете ме в играта и ме приятел! Името ми е: Skyfall_
Blockman Go Arcade pti
Blockman Go Arcade daql
на приятеля ми не става актуализация
Тази актуализация премахна много опции от библиотеката и не ми харесва, защото имаме повече елементи от там и тази актуализация на токена не е добра. Надявам се, че ще разгледате този въпрос. Иначе играта работи добре
не теглете
Оперите си тъпата игра махаме от lucky block
Предстои ми да ви дам 1 звезда. 1. ВИЕ РАЗИБИТЕ МОЕТО ХРАНЕНИЕ. 2. Не мога да изтегля актуализацията. 3. КРАДЕТЕ игри. И 4. Не можете да бъдете отстранени, дори никой. Моля, поправете това или неговата 1 звезда.
Страхотно е, но когато играя креватни войни и не съм просто токсичен, те всъщност са хакери, те летят, хакват стената и понякога просто унищожават екип с едно натискане на бутон. Иначе най-добрата игра 🎮 👌
Страхотна игра като цяло с увлекателен геймплей, но някои от игрите, особено skyblock, наистина се плащат за победа. Но основният проблем, който имам, е колко зле се справяте с всички измамници. Вече дори не мога да играя джейлбрейк без някой да се телепортира към мен и моментално да ме убие с гранати, така че би било хубаво, ако можете да направите античит (или поне по-добър)
Наистина харесвам тази игра толкова много, че обичам да играя Sky Blocks, но когато трикът за дублиране беше премахнат, не играх тази игра Мислете така 1 месец, така че моля, вземете този бъг отново Btw, аз играя сега, ще дам на тази игра 5 звезди ☺️
Брато, продължавам да се връщам към по-стара версия на bedwars всеки път, когато играя ранг, който е глупав, бъгът има в blockman go за повече от година, все още не съм го поправил не мога да играя bedwars като този, продължавам да губя звездите си, мразя тази игра !!!
Тази игра е страхотна, има куп мини игри за игра, но можете ли да добавите триа към bedwars, моля. И можете ли да премахнете gcubes, защото хора, които нямат пари да купуват gcubes като мен, просто губят играта от нарушители на gcubes, моля, премахнете gcubes. Дори изпитах този човек, който използва gcubes, за да се съживи веднага след като му счупих леглото и го убих, той продължаваше да го прави отново и отново, докато не спря, толкова много мразя този човек. Много по-лошо е без класиране, защото можете да загубите ранга си толкова лесно.
🥰🥰🥰🥰🔥🥀🌹💐😁🥰😍🤩🥳🤭😀
Харесвам тази игра, но има проблем, когато я актуализирах като в игра, наречена (Paradise Island) има нещо като когато просто яздя домашен любимец и не се движа, така че все още пуска анимацията за бягане и всичките ми домашни любимци съм менюто ми за избор на домашни любимци е малко като някаква пикселизирана форма там, така че..... Това е от това приложение, моля поправете и 2 камерата ми не намалява
Мразя Blockman Go
Най-добрата игра някога копирах миниигри от логото и неща от Minecraft, но все пак харесвам тази игра от друга. Имам само blockman go в таблета и мобилния си телефон.
Здравейте, разработчици, благодаря, че направихте тази игра доста забавна, но въпреки това актуализацията за Хелоуин стигна до някои от нас, ние все още не сме получили нашите жетони за корона, но може би все пак ще бъде същото, когато събитието приключи, ако не планирате направете това, моля, предлагам ви да добавите обратно библиотечната система, да, не можем да получим жетони за корони, но това ще ни помогне да получим награди като ключове в bedwars и предмети в skyblock, моля, преразгледайте да направите това и ако се справите добре, бъдете щастливи, дори ако ние не коронясваме токени, благодаря!!!
Blockman Go आर्केड गेम scuv
VIP 1+1 2👍
Много е добре
Така че наскоро просто играех bedwars и когато се зареждаше, изведнъж рестартирайте blockman go това грешка ли е или бъг? Моля, поправете това.
Ко е тва
Обичам тази игра много, много, много, много, много, но моля, оправете този проблем, когато се присъединя към войните за яйца, те казват, че яйцето ви е било унищожено от екип навсякъде, където току-що открих хакери в играта
Blockman Go Adventures Apk Изтегляне за Android безплатно
Можете ли да добавите бавно, когато скачате на блок във V.2.12.3, трудно е да правите паркур и да оправяте стълбите!
накарайте го да се изгради по-бързо